Trendwatcher.nl © 2018 Sprekersbureau Quality Bookings | All rights reserved.

Trendwatcher.nl

Trends

Trends & Innovaties

Ontwikkelingen als digitalisering, artificial intelligence, internet of things, robotica en nieuwe productietechnieken zoals 3D printen gaan ons werk en leven voorgoed veranderen. We staan aan de vooravond van een tijdperk vol baanbrekende ontdekkingen. Dit biedt nieuwe kansen voor bedrijven en organisaties, maar hoe deze tijdig te signaleren én te benutten? Professor, ondernemer en trendwatcher Deborah Nas geeft in haar lezing De technologietrends van het heden en de toekomst het antwoord op deze en andere prangende vragen. U kunt deze spreker nu inhuren via Quality Bookings voor een enerverende presentatie op maat.
Deborah Nas studeerde Industrieel Ontwerpen in Delft, waarna ze bij Philips en KPN innovatieprojecten opzette in binnen- en buitenland. Al meer dan 15 jaar helpt ze organisaties zoals Philips, Heineken, Unilever, LeasePlan, Ziggo, het Nederlands Forensisch Instituut en gemeentes met vernieuwing. Ze specialiseert zich in het bepalen van nieuwe groeirichtingen, het verzinnen van nieuwe producten en diensten en het transformeren van organisaties. Als bestuurder van Cre8, een sociale onderneming in design en ‘urban manufacturing’, experimenteert ze met nieuwe businessmodellen voor een betere wereld.
Het is zeer goed verlopen en ook de samenwerking verliep erg goed. Ook veel bezoekers hebben aangegeven dat ze  haar presentatie zeer goed vonden. Ik zou haar zeker een 9 geven.
Camille Janssen, Reed Business Information
“Het was super afgelopen donderdag. Als cijfer zou ik Deborah een dikke 10 geven. Ze had een heerlijk inspiratie niveau en nam de zaal volledig mee met haar relaxte en prettige manier van presenteren. Precies wat we zochten.”
Frank van Asten, Partner DelwareConsulting
Werk

Lezingen op maat
voor elke branche

Quantum technologie
Artificial intelligence

The Facts

9
Klanttevredenheid
8800
Publiek
110
Lezingen

Volg onze

Blog

Updates
en Trends