Trendwatcher.nl © 2018 Sprekersbureau Quality Bookings | All rights reserved.

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (A.I.), oftewel Kunstmatige Intelligentie, is al lange tijd onderdeel van ons leven. Het maakt zoekopdrachten in Google relevant, tipt ons over muziek die we misschien leuk vinden en helpt om de kortste route naar huis vinden.

Ook op kantoor doet A.I. in toenemende mate zijn intrede. Hoewel de angst bestaat dat A.I. banen in de toekomst zal wegautomatiseren, maakt deze technologie ons werk de komende jaren vooral makkelijker en interessanter.

Artificial intelligence

Lezing over Artificial Intelligence boeken voor congres, seminar of symposium

 

Maar wat is Artificial Intelligence nu eigenlijk? Wat is het verschil tussen Machine Learning en Deep Learning? En nog veel belangrijker: wat kunnen we met kunstmatige intelligentie? Op deze en vele andere vragen geeft professor en inspirator Deborah Nas antwoord in haar lezing over Artificial Intelligence.

Deborah Nas inhuren als spreker

 

Als parttime professor bij Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft volgt Deborah de laatste ontwikkelingen binnen Artificial Intelligence op de voet. Ze richt zich op nieuwe toepassingen waarin nieuwe waardeproposities en businessmodellen tot leven komen.

Ook het gebruikersperspectief heeft haar aandacht: waarom zijn mensen vaak bang voor het gebruik van A.I. en is dit terecht? Welke ethische vragen moeten we onszelf stellen bij de ontwikkeling en het gebruik van A.I.?

Doordat Deborah als innovatieadviseur ruim 20 jaar hands-on werkervaring heeft met innovatieprojecten, weet ze als geen ander de vertaalslag te maken naar relevante onderwerpen en toepassingen voor specifieke sectoren.

Lezing over Artificial Intelligence boeken – wat kan ik verwachten?

 

Deborah geeft haar presentaties in het Nederlands en Engels en creëert ze altijd op maat voor uw event. Tijdens een telefonische voorbespreking brengt zij uw wensen in kaart en zorgt ze dat haar voorbeelden van vooruitstrevende startups aansluiten op uw organisatie. Aan de hand van deze inspirerende voorbeelden ontdekt u welke toepassingen van Artificial Intelligence de komende jaren onderdeel van ons werk en ons leven zullen worden.