Trendwatcher.nl © 2018 Sprekersbureau Quality Bookings | All rights reserved.

Disruptieve technologieën in retail

Digitale innovaties veranderen de manier waarop het retailspel gespeeld wordt. Het voldoet niet langer om naar één contactmoment te kijken. Consumenten oriënteren zich bijvoorbeeld eerst op het internet, dan in de winkel en kopen uiteindelijk online. Wat betekent dit voor de strategie die retailers hanteren? Professor en ondernemer Deborah Nas duikt dieper in dit vraagstuk en schetst een toekomstbeeld van het retaillandschap dat uw publiek aan het denken zet. U kunt deze spreker inhuren via Quality Bookings voor een maatwerk lezing over disruptieve technologieën in retail.

retails

Presentatie over technologie & retail boeken voor congres

 

Binnen de retail lopen Amerika en Europa allang niet meer voorop. Alibaba laat in China met baanbrekende innovaties zien hoe de retailwereld van de toekomst eruit zal zien. In eigen land transformeren winkels tot plekken die ervaringen bieden aan consumenten, maar waar nog maar weinig wordt verkocht. Een goed begrip van de nieuwe en volledige customer journey is dan ook vereist voor een succesvolle ‘omnichannel’ strategie. Die als het even kan gepersonaliseerd wordt voor iedere klant.

Met voorbeelden uit binnen- en buitenland illustreert Deborah Nas in haar presentatie de zeven technologieën die retail voorgoed zullen veranderen: Internet of Things, Drones, Robots, 3D printing, Augmented reality, Virtual reality, Blockchain en Artificial Intelligence. Aan de hand van trends en technologische ontwikkelingen legt zij zowel kansen als bedreigingen bloot. Ze ondersteunt dit alles met inspirerende voorbeelden van de nieuwste innovaties.

Deborah Nas inhuren als spreker over nieuwe technologieën voor retail

 

Deborah Nas is deeltijdprofessor ‘Strategic Design for Technology-based Innovation’ aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen. Hier werkt ze met de nieuwste inzichten op het gebied van technologie en innovatiemethoden. Als geen ander heeft ze inzicht in de opkomst van disruptieve technologieën, die het retaillandschap zoals we dat nu kennen voorgoed zullen veranderen.

Het boeken van deze spreker verzekert uw publiek niet alleen van een presentatie door een hoog aangeschreven professor, maar ook van de praktijkinzichten van een doorgewinterd ondernemer. Als medeoprichter van strategisch innovatiebureau Sunidee heeft ze aan honderden innovatieprojecten in de praktijk gewerkt. In haar bestuursfunctie bij Cre8, een sociale onderneming in design en ‘urban manufacturing’, experimenteert ze daarnaast met innovatieve bedrijfsmodellen die de wereld kunnen verbeteren.

Spreker Deborah Nas boeken voor een lezing over retail

 

De presentatie Disruptieve technologieën in retail is een inspiratiebron voor iedereen die in de retailsector werkt én voor bedrijven die hun producten of diensten via retailkanalen verkopen. Want begrijpen hoe retail in de toekomst werkt, dát bepaalt het verschil tussen succes en falen.

Interesse in ‘Disruptieve technologieën in retail’? Neem contact op!

 

Wilt u uw publiek inspireren met een blik in de toekomst van retail? Dan is het inhuren van Deborah Nas de ideale manier om uw event, seminar of congres een nieuwe impuls te geven. Neem contact op met Quality Bookings om uw wensen voor een lezing te bespreken.