Trendwatcher.nl © 2018 Sprekersbureau Quality Bookings | All rights reserved.

Quantum technologie

Soms komt er een technologie voorbij die de wereld écht zal veranderen. Quantum technologie is zo’n disruptieve technologie. Hiermee wordt het mogelijk om gepersonaliseerde medicijnen te ontwikkelen, extreem efficiënte zonnepanelen te creëren, en nog veel meer geweldige dingen.

Maar zoals met elke nieuwe technologie, zijn er ook risico’s aan verbonden. Een quantum computer zal onze huidige encryptie in de toekomst bijvoorbeeld kunnen breken, terwijl quantum communicatie het mogelijk zal maken om 100% veilig te communiceren.

Ook op politiek en maatschappelijk vlak zullen quantum technologieën hun impact hebben; er kan een geheel nieuwe machtsbalans ontstaan tussen degenen die toegang hebben tot quantum technologieën, en degenen die dit niet hebben.

Met een inspirerende presentatie over quantum technologie geeft professor en innovatie-expert Deborah Nas u een doorkijk naar de toekomst.

Quantum technologie

Lezing over quantum technologie boeken voor congres, seminar of symposium

 

Heeft u al eens van quantum technologie gehoord, maar geen idee wat het is en wat het voor uw sector kan betekenen? Wilt u uw medewerkers of bezoekers inspireren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie?

Met deze lezing over quantum technologie presenteert u uw publiek zeker iets nieuws. In haar presentatie legt Deborah uit wat quantum technologie precies is, waar we nu staan en wat we in de toekomst kunnen verwachten. Haar spreekstijl is prettig en begrijpelijk, wat deze presentatie is ook geschikt maakt voor een niet-technisch publiek.

Deborah Nas inhuren als spreker

 

Deborah geniet een reputatie als dé spreker over quantum technologie. In haar rol als professor heeft zij het afgelopen jaar deelgenomen aan het visieteam van de TU Delft, geheten ‘De quantum maatschappij’. Samen met quantumexperts, wiskundigen, filosofen, en vele anderen werd hier nagedacht over de mogelijke toepassingen van quantum technologie en de impact ervan op onze maatschappij.

In haar rol als innovatieadviseur heeft Deborah daarnaast meer dan 20 jaar ervaring met strategische vraagstukken en innovatie, en weet ze als geen ander hoe ze een zakelijk publiek kan interesseren

Lezing over quantum technologie boeken – wat kan ik verwachten?

 

Deborah presenteert zowel in het Nederlands als in het Engels. Keer op keer weet ze haar publiek te boeien met nieuwe kennis en fascinerende inzichten. Interesse in een presentatie over quantum technologie? Neem contact op!