Over Markward

Over Markward

Trendwatcher & Merkenbouwer

Buiten winnen, begint binnen

In 2016 maakt hij zijn overtuiging ‘buiten winnen, begint binnen’ waar als algemeen directeur bij Zorgeloosch, één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (FD Gazellen Top 100). In 2018 schreef hij zijn eerste boek, ‘Good Business’, waarin hij zijn aanpak deelt voor het bouwen van een sterk en betekenisvol merk. In datzelfde jaar richtte hij strategisch marketingbureau Good Business op. In 2019 kwam zijn tweede boek uit ‘Groeiversnellers’ waarin hij vijftig breekijzers deelt om goed te groeien met je bedrijf.

Op-merkelijke innovaties die klanten willen

De toenemende vraag van zijn klanten over waar het naartoe gaat en hoe zij relevant kunnen blijven in deze snel veranderende wereld, leverde Markward een gezonde obsessie op voor trends en op-merkelijke innovatie. Met zijn verrassende inzichten en praktische handvatten helpt hij zijn klanten en publiek dagelijks om een toekomstbestendig en onweerstaanbaar bedrijf te bouwen.

Wilt u ook voorbereid zijn op de toekomst en het verschil blijven maken voor uw klanten? Neem dan zeker even contact met ons op.